You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hedendaags zijn er zoveel verschillende websites op de markt die honderden fotoprodukten online aanbieden.
Voor de klant wordt het dan soms ook heel moeilijk om een keuze te maken.

Van Canvas, Acrylglas, Forex, Alu-dibond tot kalenders, posters, fotoboeken, en fotoadrukken in tientallen formaten.
Sommige bieden zelfs fotogeschenken aan zoals iPad of laptophoesjes, stickers, drinkbekers, en zelfs T-shirts. Een overvloed aan keuzes dus ...

Aangezien wij onze foto's wereldwijd verkopen, bieden we dan ook de mogelijkheid aan om onze foto's digitaal aan te kopen. Zo kan je zelf een fotoprodukt bestellen naar jouw keuze en kan je deze eenvoudig weg thuis laten leveren. En dit zonder extra verzendingskosten.

Neem dus snel een kijkje naar onze digitale keuzes die we jou kunnen aanbieden ...


 
Digitale Lage Resolutie Foto

LRes foto's

Digitale lage resolutie of Lres foto's zijn meer dan voldoende wanneer je een foto wil plaatsen op social media. Deze foto's met een resolutie van 900px * 600px op 96dpi zijn ideaal voor Instagram, facebook, iPad en zelfs websites.


Prijs € 9,00 / STUK (*)


 
Digitale Medium Resolutie Foto

MRes foto's

Digitale medium resolutie of Mres foto's worden gebruikt bij websites waarbij de foto volledig beeldvullend moet zijn. Het zijn ook dit type foto's welke worden gebruikt om te verwerken in videopresentaties of om te presenteren op TV schermen. Onze Mres foto's zijn FULL HD en hebben een resolutie van 1920px * 1280px op 240dpi.


Prijs € 29,00 / STUK (*)


 
Digitale Hoge Resolutie Foto

HRes foto's

Voor het afdrukken of printen van beelden is de Hres kwaliteit de beste keuze. Onze Hres foto's hebben een resolutie van maar liefst 4800px x 3200px * 300dpi. Wens je zelf je fotoproducten online te bestellen, dan is dit de resolutie die je nodig hebt.


Prijs € 49,00 / STUK (*)

Met veel plezier kunnen wij je helpen in het kiezen van een gepast fotoprodukt voor je keuken, woonkamer of atellier.
Een wondermooie canvas, een foto op Acrylglas of een afdruk in groot of extra groot formaat aan de muur...

B&E Fotografie werkt samen men enkele professionele bedrijven die onze foto's afdrukken met een TOP-kwaliteit. Met oog voor detail en met onze inspraak gaan wij samen op zoek naar het beste fotoprodukt dat past bij je interieur. Voor meer informatie hierover kan je ons altijd contacteren via mail of telefoon.

 

Een orgineel geschenk. En, ... steeds een prachtige verrassing! Lees meer...

Onze waardebonnen kennen geen vast bedrag. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je wil spenderen. De bon(nen) zelf kunnen besteed worden aan om het even welk artikel aangeboden door B&E Fotografie. Een fotoshoot, een workshop, een Fine Art Print, ...


Geldigheidsduur 12 maanden.


B&E Fotografie is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. (*) Al onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Copyright ©2016-2020 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.