You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


MEER FOTO's ...

Over Bruno en Els

In november 2004 ontdekten BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORRE (in het kort B&E) samen de duiksport. Meteen waren ze verkocht aan de pracht en praal van de onderwaterwereld. In amper een paar jaar tijd, wisten zowel Bruno als Els zich op te werken tot de internationale top in onderwaterfotografie. Met hun onderwaterfoto’s hebben zij samen al meer dan 85 internationale bekroningen behaald waaronder drie eerste plaatsen op het ‘Wereldfestival voor Onderwaterbeelden’ in het Franse Marseille.

De laatste jaren hebben Bruno en Els zich verder verdiept in de fotografiewereld. Van kleine huisdieren tot paardenfotografie, en van newborn babytjes tot pasgeboren Wildlife dieren. Geduld is één van hun sterkste troeven. De beloning die zij soms krijgen na een fotoshoot zien we dan ook terug in hun indrukwekkende foto’s.

Door hun jarenlange ervaring worden er met behulp van professionele apparatuur beelden gemaakt waar de doorsnee fotograaf enkel maar kan van dromen.

B&E fotografie is niet één-, maar zijn TWEE gepassioneerde Belgische topfotografen.


Copyright ©2016-2023 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.