You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoreportage van en/of met je kat, hond of andere favoriete huisdier

B&E KATTENFOTOGRAFIE

Onze Kattenfotoshoots gebeuren bij voorkeur bij jou of jullie thuis. Aangezien katten ernorm gehecht zijn aan hun omgeving houden wij ervan, om tijdens het fotograferen de diertjes geen extra stress te bezorgen. Bij het maken van onze foto's in hun vertrouwde omgeving verkrijgen wij steeds het beste resultaat.

Persoonlijk hebben we zelf een aantal katten in huis. Onze ervaring met deze toch wel zeer snel gestresseerde dieren komt dus tot zijn volle recht wanneer we ze onderwerpen aan een fotoshoot. Inmiddels hebben wij zoveel ervaring opgedaan dat bijna alle katten van de fotoshoot gaan genieten.

Voor een fotoshoot van je kat (TYPE BASIC) mag je rekenen op ongeveer anderhalf tot twee uur. Voor geroutineerde fotografen is fotografie spelen met licht. Daarom brengen wij zelf een kleine studio mee met verlichtingselementen.


B&E HONDENFOTOGRAFIE

Onze Hondenfotoshoots gebeuren bij jou thuis of op verplaatsing. Als echte dierenliefhebbers en geroutineerde fotografen trachten wij samen met jou het beste in onszelf naar boven te halen wanneer we aan de slag gaan om jouw geliefkoosde huisdier op de foto te zetten.

Voor een fotoshoot van en/of met je hond mag je rekenen op ongeveer één tot anderhalf uur.

Is je hond goed getraind dan hebben we een paar mooie locaties bij ons in de buurt waar hij of zij vrij kan rondlopen. Tevens houden wij ervan om te fotograferen in de vier seizoenen. Is het nu lente, zomer, herfst of winter ... voor ons maakt het niet uit.

Hou er wel rekening mee dat elk seizoen unieke foto's opleverd en dat elk dier verschillend is!


 

 

FAQ's
Veel gestelde vragen


Natuurlijk kan dit. Je kan bij ons een cadeaubon aankopen zodanig dat je een tastbaar geschenk aan de gelukkige kan overhandigen. Wij noemen het eerder een waardebon, want onze bonnen kennen geen vast bedrag. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je wil spenderen. De bon zelf kan zelfs besteed worden aan om het even welk artikel aangeboden door B&E Fotografie: een fotoshoot, een workshop, een Fine Art Print, … En, onze waardebonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Tijd genoeg dus om de fotoshoot mooi in te plannen.
Heel graag zelfs! Allereerst zal jij je hier zelf beter bij voelen en kan deze persoon zelfs af en toe eens een handje toesteken. Het is altijd nuttig om een extra paar handen te hebben die jou of ons kunnen helpen bij het begeleiden en vasthouden van jouw favoriete huisdier. Maar uit ervaring kunnen we je wel adviseren dat je aan één of max. twee personen wel genoeg hebt. Meer mensen in de buurt werken eerder storend en zorgen ervoor dat jij en/of je huisdier sneller is afgeleid.
Om prachtige beelden te maken hoeft het niet altijd zonnig te zijn. Een te felle zon zorgt soms voor vrij harde schaduwen, wat niet altijd even mooi is. En wat denk je van foto’s in de sneeuw, of bij mistig weer of in de herfst? Het liefst fotograferen wij bij voor ons de perfecte lichtomstandigheden, en dat is niet altijd wanneer de zon volop schijnt. Fotoshoots worden eigenlijk enkel uitgesteld bij stormachtig en regenachtig weer. In overleg met jou zullen we de dag voor- of de dag van de fotoshoot zelf bepalen of we de fotoshoot laten doorgaan of verschuiven naar een andere datum.
Amper een paar mensen op 100 vinden zichzelf mooi en zelfverzekerd. En… welkom in de club zou ik zeggen. Ikzelf sta ook niet graag op de foto maar als ik zie tot welk resultaat professionele fotografen komen sta ik versteld van mezelf. Wij zijn ervan overtuigd dat we in de eerste plaats samen met jou en je huisdier een leuke tijd samen zullen beleven. Uiteraard zijn de foto’s even belangrijk maar laat dat maar aan ons over. Op een rustige manier, op jouw tempo en met onze aanwijzingen komen we zeker en vast tot een mooi resultaat.
Uiteraard. Aangezien wij jullie de digitale bestanden aanleveren bieden we jullie de volledige vrijheid om prints en fotoboeken te bestellen waar je wil. Wij werken echter samen met professionele printlaboratorium die kwaliteitsvolle produkten afleveren aan betaalbare prijzen. Geen onverwachte verrassingen dus ivm. kleurafwijkingen en kwaliteitsverlies.

 

Wie is B&E Fotografie?


Bruno Van Saen en Els Van Den Borre, kortweg B&E, raakten wereldbekend met hun
B&E Onderwaterfotografie.
Met hun onderwaterfoto's behaalden zij nu al meer dan 85 internationale bekroningen, waaronder 3 eerste plaatsen op het jaarlijkse Wereldfestival voor onderwaterbeelden.

Sinds november 2017 zijn zij gestart met huisdierenfotografie. Hun unieke manier van het in beeld brengen heeft nu al heel wat dierenliefhebbers kunnen bekoren. Geduld is één van hun sterkste troeven. De beloning die zij soms krijgen na een fotoshoot zien we dan ook terug in hun indrukwekkende foto’s.

Samen met hun jarenlange ervaring in de fotografie zullen zij met jou en je favoriete huisdier op zoek gaan naar die WAUW foto's die jij voor ogen hebt.

B&E fotografie is niet één-, maar zijn TWEE gepassioneerde Belgische topfotografen.

Reserveringen ...


Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via onze gegevens vermeld op ons contact formulier. Binnen de 3 dagen mag je van ons een antwoord ontvangen met een eventuele vrijblijvende offerte. Opgelet, sommige berichten bereiken ons niet of komen automatisch in onze spam filter terecht. Heb je na 3 dagen nog niets van ons vernomen bel ons dan zeker op het nummer 0477 34 02 02

Klik hier voor onze contactgegevens ...

Copyright ©2016-2023 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.