Fotoshoot van mijn kat

F O T O S H O O T
VAN en/of MET JE KAT

B&E KATTENFOTOGRAFIE

Onze Kattenfotoshoots gebeuren bij voorkeur bij jou of jullie thuis. Aangezien katten ernorm gehecht zijn aan hun omgeving houden wij ervan, om tijdens het fotograferen de diertjes geen extra stress te bezorgen. Bij het maken van onze foto's in hun vertrouwde omgeving verkrijgen wij steeds het beste resultaat.

Persoonlijk hebben we zelf een aantal katten in huis. Onze ervaring met deze toch wel zeer snel gestresseerde dieren komt dus tot zijn volle recht wanneer we ze onderwerpen aan een fotoshoot. Inmiddels hebben wij zoveel ervaring opgedaan dat bijna alle katten van de fotoshoot gaan genieten.

Voor een fotoshoot van je kat (TYPE BASIC) mag je rekenen op ongeveer anderhalf tot twee uur. Voor geroutineerde fotografen is fotografie spelen met licht. Daarom brengen wij zelf een kleine studio mee met verlichtingselementen.Fotoshoot van mijn hond

F O T O S H O O T
VAN en/of MET JE HOND

B&E HONDENFOTOGRAFIE

Onze Hondenfotoshoots gebeuren bij jou thuis of op verplaatsing. Als echte dierenliefhebbers en geroutineerde fotografen trachten wij samen met jou het beste in onszelf naar boven te halen wanneer we aan de slag gaan om jouw geliefkoosde huisdier op de foto te zetten.

Voor een fotoshoot van en/of met je hond mag je rekenen op ongeveer één tot anderhalf uur.

Is je hond goed getraind dan hebben we een paar mooie locaties bij ons in de buurt waar hij of zij vrij kan rondlopen. Tevens houden wij ervan om te fotograferen in de vier seizoenen. Is het nu lente, zomer, herfst of winter ... voor ons maakt het niet uit.

Hou er wel rekening mee dat elk seizoen unieke foto's opleverd en dat elk dier verschillend is!