Geweldig! Je bent aan het kijken om een fotoshoot te laten maken van en/of met je kat. Vooraleer je hier mee doorgaat helpen we je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. Ja hoor! Er zijn inderdaad enkele punten waar je bij een fotoreportage moet op letten.

Hieronder vind je een aantal blokjes die het éénvoudiger gaan maken om jouw keuzes te bepalen.

1. Vergelijking van onze verschillende TYPE fotoshoots ...


katten fotoshoot basic
Fotoshoot van 1 kat(1)
Sessie van maximaal 1 uur
Op één zelf te kiezen locatie(2)

5 digitale foto’s op lage resolutie
1 digitale foto op hoge resolutie
Keuzepagina met ± 25 tot 50 foto’s.

€ 10,- kortingsbon op een Fine Art print

(1) Ieder extra kat €49,- inclusief 5 Lres & 1 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
katten fotoshoot medium
Fotoshoot tot 3 katten(1)
Sessie van maximaal 1,5 uur
Op 1 of 2 zelf te kiezen locaties(2)

10 digitale foto’s op lage resolutie
3 digitale foto's op hoge resolutie
Keuzepagina met ± 50 tot 100 foto’s.

€ 30,- kortingsbon op een Fine Art print

(1) Ieder extra kat €49,- inclusief 10 Lres & 3 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
katten fotoshoot deluxe
Fotoshoot tot 5 katten(1)
Sessie van maximaal 3 uur
Op meerdere zelf te kiezen locaties(2)

20 digitale foto’s op lage resolutie
5 digitale foto's op hoge resolutie
Keuzepagina met ± 75 tot 150 foto’s.

€ 50,- kortingsbon op een Fine Art print

(1) Ieder extra kat €49,- inclusief 20 Lres & 5 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
B&E Kattenfotografie is gevestigd in Roosdaal, België (Regio Aalst, Ninove, Brussel). Binnen een straal van 30km worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. Voor elke kilometer buiten de zone zijn er extra reiskosten van €0,25 per km.
Een aantal weekenden per jaar werken wij vanuit Middelkerke. Fotoshoots aan zee dus zonder extra verplaatsingskosten.

2. De keuze van de fotograaf ...


Soms denken we allemaal wel eens van ‘Ja, zo een foto kan ik ook maken’. En hoogst waarschijnlijk zal het je af en toe wel eens lukken om een mooi beeld te maken van je kat. Maar het is de kunst van de professionele fotograaf om geen mooi beeld te maken, maar een beeld met een WAUW factor. Door zijn of haar jarenlange ervaring worden er met behulp van professionele apparatuur beelden gemaakt waar de doorsnee fotograaf enkel maar kan van dromen.

Kiezen voor B&E Kattenfotografie is kiezen voor niet één, maar TWEE gepassioneerde Belgische topfotografen.
Afgelopen jaren behaalden BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORRE al meer dan 80 internationale bekroningen en stonden zij op cover’s van diverse magazines
met hun B&E Onderwaterfotografie foto’s (LEES MEER…).

Bruno en Els hebben zelf vier katten. Het is dan ook geen wonder dat katten één van hun passies zijn. Op zeer korte tijd zullen zij met jou en je kat een speciale band creëren. Hun unieke manier van fotografie zal dan ook heel snel indrukwekkende beelden opleveren van je kat en/of jezelf.

Tijdens de fotoreportage maakt het niet uit wat soort foto’s ze maken: loslopend, met of zonder halsbandje, black fotografie, enz. Geduld is één van hun sterkste troeven. Samen met jou en je kat zullen zij, met al hun kennis die ze hebben vergaard, op zoek gaan naar die WAUW foto die jij voor ogen hebt.

3. De juiste locatie ...


Het kiezen van de juiste locatie hangt eigenlijk grotendeels af van het soort foto die jij wenst. Sommige mensen hebben graag een fotoreportage die herinneringen vastleggen op de gevoelige plaat. Dit kan zijn in de achtertuin, waar je honderden uurtjes hebt doorgebracht met je kat, in een bepaald boswegje tijdens de wandeling, of gewoon thuis. Anderen verkiezen dan weer een unieke locatie zoals aan de kust, tijdens een wedstrijd, op de binnen plaats van een prachtige hoeve, en ga zo maar door.

B&E Kattenfotografie laat de keuze van de locatie graag over aan jezelf. Uiteraard kunnen zij je helpen in het bepalen van je definitieve keuze. Maar zij nemen de fotografie voor hun rekening. Fotograferen is eigenlijk een beetje ‘spelen met licht’. Als geroutineerde fotografen zullen zij bij aankomst op jouw gekozen locatie dan ook ongeveer meteen weten waar exact zij de mooiste foto’s kunnen maken van je kat en/of jezelf. Je zal versteld staan welke beelden zij soms kunnen maken met de meest eenvoudigste achtergrond.


4. De Portfolio van de fotograaf ...


Vooraleer je over gaat tot het vastleggen van een fotoshoot is het enorm belangrijk om steeds even door de volledige portfolio te gaan van de fotograaf. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen kijk en manier van het in beeld brengen van een onderwerp. Het is aan jou om een fotograaf te kiezen die het best past bij jouw eigen stijl. Ooh ja hoor, ook jij hebt je eigen stijl. En ook jij zal meteen zien of de portfolio van de gekozen fotograaf bij jou past.

Het grote voordeel om te kiezen voor BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORRE of B&E Kattenfotografie is dat je kiest voor twee fotografen die elk hun aparte en unieke stijl hebben van fotograferen.

5. Reserveringen ...


Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via onze gegevens vermeld op ons contact formulier. Binnen de 3 dagen mag je van ons een antwoord ontvangen met een eventuele vrijblijvende offerte.

Klik hier voor onze contactgegevens ...