You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotoreportage van en/of met je paard

professionele paardenfotoshoot - Type basic
Fotoshoot van één paard(1)
Sessie van maximaal 1 uur
Op één zelf te kiezen locatie(2)

5 digitale foto’s op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 12 tot 36 foto’s.
Meer info
 

(1) Ieder extra paard €119,- inclusief 6 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
professionele paardenfotoshoot - Type medium
Fotoshoot van één paard(1)
Sessie van maximaal 1,5 uur
Op 1 of 2 zelf te kiezen locaties(2)

10 digitale foto’s op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 24 tot 48 foto’s.
Meer info
 

(1) Ieder extra paard €199,- inclusief 10 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.
professionele paardenfotoshoot - Type deluxe
Fotoshoot van één paard(1)
Sessie van maximaal 3 uur
Op meerdere zelf te kiezen locaties(2)

20 digitale foto’s op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 48 tot 60 foto’s.
Meer info
 

(1) Ieder extra paard €299,- inclusief 20 Hres digitale foto's
(2) Valt binnen de duur van de fotoshoot. Verplaatsingskosten zijn inbegrepen.

B&E Paardenfotografie is gevestigd in Roosdaal, België (Regio Aalst, Ninove, Brussel). Binnen een straal van 30km worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. Voor elke kilometer buiten de zone zijn er extra reiskosten van €0,25 per km.

Wie is B&E Fotografie?


Sinds 1995 verzorgen Bruno Van Saen & Els Van Den Borre dagelijks hun eigen paarden. Het is dan ook geen wonder dat paarden één van hun passies zijn. Een bezoekje aan hun website over hun
Dressuurstal B&E Fotografie is zeker eens de moeite waard.

Bruno en Els raakten wereldbekend met hun B&E Onderwaterfotografie. Met hun onderwaterfoto's behaalden zij nu al meer dan 85 internationale bekroningen, waaronder 3 eerste plaatsen op het jaarlijkse Wereldfestival voor onderwaterbeelden.

Sinds november 2017 zijn zij gestart met paardenfotografie. Hun unieke manier van het in beeld brengen van paarden heeft nu al heel wat dierenliefhebbers kunnen bekoren. Geduld is één van hun sterkste troeven. De beloning die zij soms krijgen na een fotoshoot zien we dan ook terug in hun indrukwekkende foto’s.

Samen met hun jarenlange ervaring in de fotografie zullen zij met jou en je paard op zoek gaan naar die WAUW foto's die jij voor ogen hebt.

B&E fotografie is niet één-, maar zijn TWEE gepassioneerde Belgische topfotografen.


 

 

FAQ's
Veel gestelde vragen


Natuurlijk kan dit. Je kan bij ons een cadeaubon aankopen zodanig dat je een tastbaar geschenk aan de gelukkige kan overhandigen. Wij noemen het eerder een waardebon, want onze bonnen kennen geen vast bedrag. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je wil spenderen. De bon zelf kan zelfs besteed worden aan om het even welk artikel aangeboden door B&E Fotografie: een fotoshoot, een workshop, een Fine Art Print, … En, onze waardebonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Tijd genoeg dus om de fotoshoot mooi in te plannen.
Heel graag zelfs! Allereerst zal jij je hier zelf beter bij voelen en kan deze persoon zelfs af en toe eens een handje toesteken. Het is altijd nuttig om een extra paar handen te hebben die jou of ons kunnen helpen bij het begeleiden en vasthouden van jouw paard. Maar uit ervaring kunnen we je wel adviseren dat je aan één of max. twee personen wel genoeg hebt. Meer mensen in de buurt werken eerder storend en zorgen ervoor dat jij en/of het paard sneller is afgeleid.
Om prachtige beelden te maken hoeft het niet altijd zonnig te zijn. Een te felle zon zorgt soms voor vrij harde schaduwen, wat niet altijd even mooi is. En wat denk je van foto’s in de sneeuw, of bij mistig weer of in de herfst? Het liefst fotograferen wij bij voor ons de perfecte lichtomstandigheden, en dat is niet altijd wanneer de zon volop schijnt. Fotoshoots worden eigenlijk enkel uitgesteld bij stormachtig en regenachtig weer. In overleg met jou zullen we de dag voor- of de dag van de fotoshoot zelf bepalen of we de fotoshoot laten doorgaan of verschuiven naar een andere datum.
Amper een paar mensen op 100 vinden zichzelf mooi en zelfverzekerd. En… welkom in de club zou ik zeggen. Ikzelf sta ook niet graag op de foto maar als ik zie tot welk resultaat professionele fotografen komen sta ik versteld van mezelf. Wij zijn ervan overtuigd dat we in de eerste plaats samen met jou en je paard een leuke tijd samen zullen beleven. Uiteraard zijn de foto’s even belangrijk maar laat dat maar aan ons over. Op een rustige manier, op jouw tempo en met onze aanwijzingen komen we zeker en vast tot een mooi resultaat.
Uiteraard. Aangezien wij jullie de digitale bestanden aanleveren bieden we jullie de volledige vrijheid om prints en fotoboeken te bestellen waar je wil. Wij werken echter samen met professionele printlaboratorium die kwaliteitsvolle produkten afleveren aan betaalbare prijzen. Geen onverwachte verrassingen dus ivm. kleurafwijkingen en kwaliteitsverlies.
Veel paardenfoto’s met model worden gemaakt door gebruik te maken van een touwhalster. Dit is eigenlijk een fotohalster -dat we trouwens zelf meebrengen- waarmee men het paard toch steeds blijft vasthouden. Dankzij fotobewerkingsprogramma’s kan dit fotohalster meestal op een vrij éénvoudige manier worden weggewerkt in de nabewerking. En zo zal het ook lijken dat ook jouw paard netjes bleef stilstaan. Maar niet getreurt, ook voor de echte foto’s met hoofdstel nemen we zeker de tijd.

 

Reserveringen ...


Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via onze gegevens vermeld op ons contact formulier. Binnen de 3 dagen mag je van ons een antwoord ontvangen met een eventuele vrijblijvende offerte. Opgelet, sommige berichten bereiken ons niet of komen automatisch in onze spam filter terecht. Heb je na 3 dagen nog niets van ons vernomen bel ons dan zeker op het nummer 0477 34 02 02

Klik hier voor onze contactgegevens ...

Referenties ...De Sutter Naturally Dé referentie in Europa voor het ontwikkelen, produceren en installeren van paardenomheiningen, weidepoorten en houten schuilstallen.

De Sutter Naturally

Els en Bruno zijn topfotografen! Tijdens de fotoshoot werken ze samen maar toch afzonderlijk zodat het resultaat heel divers is en verschillende perspectieven weergeeft. Ze respecteren de regels van de kunst met de juiste focus en lichtinval en voegen daarbij een toetsje magie toe. De communicatie en het resultaat is snel, professioneel en kwalitatief, waarden die voor ons van groot belang zijn.

Bezoek de website van De Sutter Naturally ...

Copyright ©2016-2020 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.