You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Welkom op stal bij B&E Fotografie

Onze privéstallen en weides zijn gelegen in het hartje van Roosdaal, België. Wij bieden onderdak en voldoende weidegang aan onze dressuurpaarden. In 1996 kweekten wij voor het eerst een dressuurpaard. Sindsdien zijn paarden niet enkel onze hobby, maar tevens ook onze passie en een deel van onze beroepsactiviteit.

LANDELIJK gelegen

Op amper een honderdtal meter verwijderd van de dorpskern van Roosdaal bevinden wij ons in de groene natuur van het pajottenland. Wij zijn gevestigd op nog geen 20km westwaarts van onze hoofdstad Brussel. Het contrast met de gebouwen in het Brusselse en onze groene natuur is indrukwekkend.

BUITENPISTE 40m x 20m

Onze buitenpiste piste bevindt zich onmiddellijk achter de stallen. Onze piste laat ons toe om bereden fotoshoots thuis uit te voeren, en dit in combinatie met de groene weides en bosrijke omgeving.

DUURZAME HOUTEN OMHEINING

Al onze weides zijn rondom afgebakent met een duurzame houten omheining die volledig past in onze natuur. Aan de binnenzijde is de omheining voorzien van schrikdraad. Onze Windsor omheining vereenvoudigd het onderhoud en verzekerd ons van een veilige omgeving voor onze paarden.

MOOIE MERRIELIJNEN

Als gediplomeerd paardenfokker zijn wij ervan overtuigd dat een goede merrielijn even belangrijk is dan de vaderlijn. Voor ons is het dan ook van groot belang dat niet enkel een groot deel van de vaders of dekhengsten presteren of gepresteerd hebben op Grand Prix niveau, maar ook dat de moeders in het bezit zijn van één of meerdere predikaten.

ONZE PAARDEN

Dressuurpaard phileine
Dressuur
NEGRO x BRETTON WOODS x JAZZ
°2020 | Zwart | KWPN
Meer informatie
 

Mislunora (Expression x Ferro)
Dressuur
EXPRESSION x FERRO
°2017 | Donkerbruin | KWPN
Meer informatie
 

Dressuurpaard dressuur-paard-wynnora-be.html
Dressuur
BORDEAUX x EXPRESSION x FERRO
°2022 | Vos | BWP
Meer informatie
 


Mocht je interesse hebben in één van onze paarden, aarzel dan niet om ons te contacteren.
En... vergeet ook niet eens te kijken naar onze verwachte veulens.

OVER ONS Wat doen wij ...
op stal bij BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORREOnze privéstallen en weides zijn gelegen in het hartje van Roosdaal, België. Wij bieden onderdak en voldoende weidegang aan onze dressuurpaarden. In 1996 kweekten wij voor het eerst een dressuurpaard. Sindsdien zijn paarden niet enkel onze hobby, maar tevens ook onze passie en een deel van onze beroepsactiviteit.

Op amper een honderdtal meter verwijderd van de dorpskern van Roosdaal bevinden wij ons in de groene natuur van het pajottenland. Wij zijn gevestigd op nog geen 20km westwaarts van onze hoofdstad Brussel. Het contrast met de gebouwen in het Brusselse en onze groene natuur is indrukwekkend.

Onze buitenpiste piste bevindt zich onmiddellijk achter de stallen. Onze piste laat ons toe om onze eigen paarden te trainen maar ook om bereden fotoshoots thuis uit te voeren, en dit in combinatie met de groene weides en bosrijke omgeving.

Al onze weides zijn rondom afgebakent met een duurzame houten omheining die volledig past in onze natuur. Aan de binnenzijde is de omheining voorzien van schrikdraad. Onze Windsor omheining vereenvoudigd het onderhoud en verzekerd ons van een veilige omgeving voor onze paarden.

Als gediplomeerd paardenfokker zijn wij ervan overtuigd dat een goede merrielijn even belangrijk is dan de vaderlijn. Voor ons is het dan ook van zeer groot belang dat niet enkel een groot deel van de vaders of dekhengsten presteren of gepresteerd hebben op Grand Prix niveau, maar ook dat de moeders in het bezit zijn van één of meerdere predikaten.

In 2022 hebben we vooral gewerkt op vernieuwing. Onze missie nu is onze stal te blijven onderhouden, met als doel het kweken en op niveau brengen van talentvolle dressuurpaarden op Belgische bodems. Om dit te kunnen verwezenlijken kunnen wij rekenen op enkele fantastische mensen, laat ons maar zeggen teamgenoten.

GROOT NIEUWS
Fotoreportage van en/of met je paard


Het fotograferen van paarden vormt een deel van onze beroepsactiviteit. Wij hebben thuis zelf de perfecte locatie om een fotoshoot van en/of met je paard uit te voeren. Maar zeer graag fotograferen wij ook paarden op andere locaties of bij jou thuis.
Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze B&E Paardenfotografie.

Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via onze gegevens vermeld op ons contact formulier. Binnen de 3 dagen mag je van ons een antwoord ontvangen met een eventuele vrijblijvende offerte. Opgelet, sommige berichten bereiken ons niet of komen automatisch in onze spam filter terecht. Heb je na 3 dagen nog niets van ons vernomen bel ons dan zeker op het nummer 0477 34 02 02

Klik hier voor onze contactgegevens ...

Referenties ...De Sutter Naturally Dé referentie in Europa voor het ontwikkelen, produceren en installeren van paardenomheiningen, weidepoorten en houten schuilstallen.

De Sutter Naturally

Els en Bruno zijn topfotografen! Tijdens de fotoshoot werken ze samen maar toch afzonderlijk zodat het resultaat heel divers is en verschillende perspectieven weergeeft. Ze respecteren de regels van de kunst met de juiste focus en lichtinval en voegen daarbij een toetsje magie toe. De communicatie en het resultaat is snel, professioneel en kwalitatief, waarden die voor ons van groot belang zijn.

Bezoek de website van De Sutter Naturally ...

Dressuurpaard Te Koop...Dressuurpaardtekoop Wordt dit dé website om je toekomstig dressuurpaard te vinden?

Dressuurpaard Te Koop

De zoektocht naar een goed talentvol dressuurpaard is, en was ook voor ons steeds een lange, moeilijke en tijdrovende periode.

Verschillende websites bieden allerlei paarden aan, en de ene heeft al wat meer talent dan de andere. Aangezien wij zelf veel vertrouwen hebben en aandacht besteden aan pedigrees en aldus de afstamming van een paard, zijn we zelf gestart met onze eigen website om een Talentvol Dressuurpaard te zoeken. Ben je zelf op zoek naar een talentvol dressuurpaard, of heb je zelf een dressuurpaard gefokt, opgeleid en in aanbieding?

Dan is dit het ideale GRATIS platform om je toekomstig dressuurpaard snel en éénvoudig te vinden of je paard en jezelf te promoten bij het grote dressuurliefhebbers publiek.


Bezoek de website van DressuurpaardTeKoop ...

Copyright ©2016-2022 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
  Drievoudig winnaar Wereldfestival voor Onderwaterbeelden
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.