Bekroningen

Bruno Van Saen en Els Van Den Borre begonnen met de duiksport in november 2004. Een paar jaar later namen zij voor het eerst foto's onder water. Op hun palmares staan ondertussen al meer dan 80 bekroningen.

Lees meer ...

Publicaties

In amper een paar jaar tijd, wisten Bruno Van Saen en Els Van Den Borre zich op te werken tot de internationale top in onderwaterfotografie. Hun foto's en reisverslagen worden nu wereldwijd gepubliceerd.

Lees meer ...

Reisverslagen

In hun reisverslagen proberen Els en Bruno allereerst hun persoonlijke gevoelens neer te schrijven. In hun verhalen geven zij jouw soms aanbevelingen of advies in verband met het plannen van je volgende vakantie.

Lees meer ...
fotoworkshop Socorro met Els en Bruno

Vergezel ons tijdens één van onze reizen en geniet de volledig reis van een GRATIS workshop onderwaterfotografie. Onze workshops omvatten:

  • Basis begrippen in de fotografie
  • Compositie
  • Breedhoek, macro en super macro fotografie onder water
  • Belichtingstechnieken onder water
  • Creatieve fotografie
  • Deelnemen aan wedstrijden onderwaterfotografie
  • Tips en trucjes
  • Nabewerking met Photoshop

Zowel beginners, gevorderde als wedstrijdfotografen zijn welkom. Verder trachten wij -in de mate van het mogelijke- om onze workshop aan te passen aan ieders niveau en wensen door middel van een persoonlijke begeleiding tijdens de volledige duur van de reis.

 

Zien van alle workshops

hengelaarsvissen

Hengelaarsvissen
Antennaria

spookfluitvissen

Spookfluitvissen
Solenostomidae

zeekoeien

Zeekoeien
Sirenia

zeepaardjes

Zeepaardjes
Hippocampus

 

De natuurwonderen van INDONESIË

door Bruno Van Saen

Azuurblauwe zeeën, parelwitte zandstranden, een overvloed aan uitzonderlijke diersoorten, ongerepte natuur en een variatie aan duizenden eilanden. De biodiversiteit van Indonesië is de op één na (na Brazilië) meest gevarieerde van de wereld. Ziehier een overzicht van onze favoriete diertjes en duikplaatsen in Indonesië.


Lees meer