You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bruno Van Saen & Els Van Den Borre stapten in het huwelijksbootje in 1996. Een paar jaar later, in november 2004 om precies te zijn, ontdekten zij samen de duiksport. Na twee introduktieduiken in een zwembad, maakten zij iets later hun eerste Scuba dive in de open zee. De start van een mooi verhaal...

In 2009, namen Bruno en Els voor het eerst deel aan een wedstrijd onderwaterfotografie. Beiden vielen meteen in de prijzen. Enkele weken later, behaalden zij beiden een derde plaats in hun eerste deelname aan een internationale fotowedstrijd. Een jaartje later kunnen zij opnieuw bevestigen en behoren ze weer tot de gelukkige winnaars. Inmiddels behaalden Bruno en Els ongelooflijke resultaten in zowel nationale- als internationale OW-fotowedstrijden.

Op hun palmares preiken drie bekroningen tijdens het Wereldfestival of Festival Mondial de l'Image Sous-Marine.

Bruno Van Saen

Bruno Van Saen
Onderwaterfotograaf

Na twee eerdere overwinningen tijdens het Wereldfestival voor onderwaterbeelden met hun Diaporamas, wint Bruno, in november 2013 opnieuw de Gouden Duiker (Plongeur d'Or) tijdens het Wereldfestival in Marseille, deze keer met 'Werelds Beste Onderwater Kleuren Foto'.


Els Van Den Borre

Els Van Den Borre
Onderwaterfotograaf

Haar grootste bekroning tot dusver kreeg Els waarschijnlijk in september 2013, met haar foto ‘mondje vol’. Grand Prize winner in de Scuba Diving Magazine fotowedstrijd en genomineerde in de fotowedstrijd van National Geographic Nederland-België.
Copyright ©2016-2022 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
  Drievoudig winnaar Wereldfestival voor Onderwaterbeelden
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.