You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Zwangerschaps- en Newborn fotoshoot
Fotoreportage van je pasgeboren baby
 
Geweldig! Je bent aan het kijken om een fotoshoot te laten maken van en/of met je pasgeboren schatje. Vooraleer je hier mee doorgaat helpen we je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. Ja hoor! Er zijn inderdaad enkele punten waar je bij een fotoreportage moet op letten.

Hieronder vind je een aantal blokjes die het éénvoudiger gaan maken om jouw keuzes te bepalen.


ONZE PAKKETTEN in het kort

professionele neworn fotoshoot - Type medium
Fotoshoot van je baby en/of met gezin
Sessie van 2 tot 3 uur
In onze studio

10 digitale foto's op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 12 tot 24 foto’s.
Meer info
 
professionele neworn fotoshoot - Type deluxec
Fotoshoot van je baby en/of met gezin
Sessie van 3 tot 4 uur
In onze studio

15 digitale foto's op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 24 tot 36 foto’s.
Meer info
 
professionele neworn fotoshoot - Type duo
Zwangerschaps Fotosessie van 1 tot 1,5 uur
Deluxe Newborn Fotosessie van 3 tot 4 uur
In onze studio

30 digitale foto's op hoge resolutie

Keuzepagina met ± 48 tot 60 foto’s.
Meer info
 
B&E Newborn fotografie is gevestigd in Roosdaal, België (Regio Aalst, Ninove, Brussel). Binnen een straal van 30km worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. Voor elke kilometer buiten de zone zijn er extra reiskosten van €0,25 per km.

2. De keuze van de fotograaf ...

 
Soms denken we allemaal wel eens van ‘Ja, zo een foto kan ik ook maken ’. En hoogst waarschijnlijk zal het je af en toe wel eens lukken om een mooi beeld te maken van je baby. Maar het is de kunst van de professionele fotograaf om geen mooi beeld te maken, maar een beeld met een WAUW factor. Door zijn of haar jarenlange ervaring worden er met behulp van professionele apparatuur beelden gemaakt waar de doorsnee fotograaf enkel maar kan van dromen.

Kiezen voor B&E Newborn fotografie is kiezen voor niet één, maar TWEE gepassioneerde Belgische topfotografen.
Afgelopen jaren behaalden BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORRE al meer dan 80 internationale bekroningen en stonden zij op cover’s van diverse magazines
met hun B&E Onderwaterfotografie foto’s (LEES MEER…).

Bruno en Els zullen op zeer korte tijd met je baby, jou en je gezin een speciale band creëren. Hun unieke manier van fotografie zal dan ook heel snel indrukwekkende beelden opleveren van je baby en/of jullie gezin.

Tijdens de fotoreportage maakt het niet uit wat soort foto’s ze maken. Heb je zelf ideetjes of laat je Bruno en Els hun creativiteit de vrije loop. Geduld is één van hun sterkste troeven. Samen met jou en je gezin zullen zij, met al hun kennis die ze hebben vergaard, op zoek gaan naar die WAUW foto die jij voor ogen hebt.

3. De juiste locatie ...

 
Newborn fotoshoots gebeuren bij voorkeur bij jullie thuis. Dit brengt geen extra stress mee voor jou en je baby. Wij zelf brengen het nodige materiaal mee en bouwen je huis even om in een kleine fotostudio.

Of komen jullie zelf graag naar onze fotostudio? Zo zijn jullie er even tussenuit. Bij ons hebben wij de perfecte belichting en een grotere keuze aan benodigheden om jullie kindje wat aan te kleden.

De keuze is aan jullie.

4. De Portfolio van de fotograaf ...

 
Vooraleer je over gaat tot het vastleggen van een fotoshoot is het enorm belangrijk om steeds even door de volledige portfolio te gaan van de fotograaf. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen kijk en manier van het in beeld brengen van een onderwerp. Het is aan jou om een fotograaf te kiezen die het best past bij jouw eigen stijl. Ooh ja hoor, ook jij hebt je eigen stijl. En ook jij zal meteen zien of de portfolio van de gekozen fotograaf bij jou past.

Het grote voordeel om te kiezen voor BRUNO VAN SAEN & ELS VAN DEN BORRE of B&E Newborn fotografie is dat je kiest voor twee fotografen die elk hun aparte en unieke stijl hebben van fotograferen.
Een kijkje in Onze Portfolio ...


5. Reserveringen ...

 
Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via onze gegevens vermeld op ons contact formulier. Binnen de 3 dagen mag je van ons een antwoord ontvangen met een eventuele vrijblijvende offerte. Opgelet, sommige berichten bereiken ons niet of komen automatisch in onze spam filter terecht. Heb je na 3 dagen nog niets van ons vernomen bel ons dan zeker op het nummer 0477 34 02 02

Klik hier voor onze contactgegevens ...

Copyright ©2016-2020 Van Saen Bruno. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden en Privacybeleid.
Alle foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van de foto's is enkel toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bruno of Els.